Manchester United sparar 17 miljoner eftersom Martial inte fullföljde förutsättningarna för att vinna Ballon d'Or

Manchester United sparar 17 miljoner eftersom Martial inte fullföljde förutsättningarna för att vinna Ballon d'Or

Martial är på väg att lämna Manchester United, och eftersom han inte uppfyllde två villkor stannade Manchester Uniteds övergångssumma för honom också på 51,5 miljoner euro. billiga nfl tröja

2015 tog Manchester United med sig Martial från Monaco. Monaco annonserade Martials övergångssumma på 69 miljoner euro. Faktum är att den fasta överföringsavgiften för denna transaktion är 43 miljoner euro, och det finns tre flytande överföringsavgifter på 8,5 miljoner euro.

Det första är att när Martial når 25 mål i Manchester United kommer Manchester United att betala ytterligare 8,5 miljoner euro. Detta slutfördes i oktober 2018. New England Patriots tröja

För det andra, om Martial spelade 25 gånger i det franska laget före 2019, skulle Manchester United behöva betala ytterligare 8,5 miljoner euro, men detta villkor var inte uppfyllt, och han spelade bara 18 gånger i landslaget före 2019.

Det finns också det faktum att om Martial vinner Ballon d'Or före 2019 kommer Manchester United att betala honom 8,5 miljoner euro, vilket inte har blivit verklighet.

Manchester United sparade 17 miljoner euro och Martials övergångssumma fastställdes till 51,5 miljoner euro.