Elfenbenskusten Fotballdrakter

Paris Saint Germain Psg Draktsett, Billige Elfenbenskusten Fotballdrakter

Paris Saint Germain Psg Draktsett, Billige Elfenbenskusten Fotballdrakter

 

Billige Fotballdrakter

prestasjon fra sin side tidligere


Arsenal reddet sin ubeseirede start

ligalederne fulgte etter at fotballdrakter til lag etter et hjørnespark

Arsenal reddet sin ubeseirede start på Super League-sesongen for kvinner på dramatisk vis da Vivianne Miedema scoret en utligning på pause mot Nord-London-rivalene Tottenham.

Ligalederne fulgte etter at Rachel Williams samlet inn åpneren, og truet med å forårsake opprør på The Hive.

Men Miedema, Arsenals alltid pålitelige målscorer, gikk opp igjen for å nikke en corner og sende mer enn 2800 fans til vanvidd.

Paris Saint Germain Psg Draktsett Arsenal hadde bommet på flere store sjanser til å bryte dødlåsen før Williams-åpningen - med Katie McCabe og Beth Mead som begge traff treverket i første omgang.

Miedema selv hadde også kommet tett på da hun ble nektet av keeper Tinja-Riikka Korpela, mens Mead var en konstant trussel hele veien.

Billige Elfenbenskusten Fotballdrakter Det var nok et betydelig resultat for Tottenham, som støttet uavgjort med Manchester United med denne trekningen, og som opprettholder utfordringen om en Champions League-kvalifiseringsplass.

Tottenham-sjef Rehanne Skinner hadde krevd en hardtarbeidende prestasjon fra sin side tidligere denne uken – og fikk det i en typisk robust prestasjon.

Williams og Graham jobbet utrettelig av ballen for å gi støtte på midtbanen da Arsenal dominerte ballbesittelsen - men Spurs-paret var også en trussel i pausen.

Og innsatsen deres ga resultater da de to kom sammen for å overraske Arsenal, og satte opp en strålende finale da Gunners økte presset på jakt etter en utligning.

Miedema, som hadde skåret en frustrert figur ved flere anledninger, hadde plaget Spurs-backlinjen med veveløp og farlige forsøk, men til ingen nytte.

Men hun leverte til slutt, og viste hensynsløsheten som har gjort henne til en av de mest produktive angriperne i verden.

Tittelløpet åpner seg på spennende måte, og skulle Chelsea tette gapet på søndag, vil bare ett poeng skille de to beste.

Spurs, som burde gått opp med 2-0 da Ashley Neville bommet på et åpent mål fra noen få meter unna, vil ta stor selvtillit fra denne prestasjonen, selv om Brighton fortsatt er varm i hælene på fjerdeplass.

Mål! Tottenham Hotspur kvinner 1, Arsenal kvinner 1. Vivianne Miedema header fra midten av sekstenmeteren til høyt midt i mål. På pasning fra Katie McCabe med en crossball etter et hjørnespark.

Goedkope Barcelona shirt

AC Milan Draktsett

21 Views