Boudreaus blir trener for Vancouver Canucks

Boudreaus blir trener for Vancouver Canucks

Vancouver Canucks ligger for øyeblikket på sisteplass i den åtte lag store Pacific-divisjonen, noe som også er skuffende for laget og fansen. Vancouver Canucks billige NHL drakter har ingen verdi. Derfor måtte laget gjøre endringer på laget. Trener Travis Green og administrerende direktør Jim Benning fikk sparken søndag og erstattet av Bruce Boudreau og Stan Smyl. Vancouver sparket også visedaglig leder John Weisbrod og assistenttrener Nolan Baumgartner, det ser ut til at Vancouver Canucks ønsker at laget startet en stor justering.

Det er ikke lett å si opp så mange mennesker på en gang. Heldigvis vant Boudreau Los Angeles Kings 4-0 i sin debut. Smyl vil fungere som administrerende direktør i jakten på en erstatter i Vancouver Canucks. Han har fungert som spiller, trener og manager i mer enn 40 sesonger i organisasjonen; hans nr. 12 Vancouver Canucks Drakter var den første som ble pensjonist 3. november 1991. T-skjorte.

Når du spiller på hver skjorte på kroppen din, er det en veldig stolt ting å gjøre. Vi ser frem til å spille for Vancouver Canucks for å få laget til å skape flere flotte prestasjoner.