Minnesota Wilds planlegger å pensjonere tidligere kaptein Miko Koivus drakternummer

Minnesota Wilds planlegger å pensjonere tidligere kaptein Miko Koivus drakternummer

Pensjonerte spillere fra det profesjonelle NHL-laget har få trøyenumre, men de er veldig vanlige i NBA, en av de fire store nordamerikanske sportsligaene. Minnesota Wilds planlegger å trekke tilbake Billige NHL Drakter nummer 9 fra tidligere kaptein Miko Koivu, som vil være det første nummeret som trekker seg i lagets historie. Selv om Mikko Koivu valgte å trekke seg i februar i år, er han fortsatt den beste kapteinen i hodet til mange fans!

Mikko Koivus erfaring i ligaen er veldig lik Alexander Ovechkin. Deres første erfaring var en profesjonell ishockeyspiller på landslaget. I den følgende karrieren tjente Alexander Ovechkin som kaptein for Washington Capitals, og Miko Koivu tjente som kaptein for Minnesota Wild Team. Siden han ble valgt ut av Minnesota Wild Team i 2001 NHL Draft, har Miko Koivu spilt for laget i 15 sesonger, inkludert 11 sesonger som lagkaptein. Minnesota Wild Drakter er Mikko Koivus første trøye i NHL, og dette laget betyr mye for ham.

Når en spiller vier sin ungdom til dette laget, når han har gjort stor innsats for laget, bør laget alltid forsegle hans Ishockey Drakter for å feire hans store innsats og ære. Minnesota Wild-teamet planlegger denne fantastiske tingen, de har ikke glemt Mikko Koivus bidrag til laget. Hvis ikke Miko Koivu blir skadet i karrieren, kan han håpe på å trekke seg som en vill lagspiller fra Minnesota.