Real Madrid heeft interesse in overname Tierney

Real Madrid heeft interesse in overname Tierney

Real Madrid is geïnteresseerd in de overname van Arsenal-verdediger Tierney en ze hebben scouts gestuurd om de prestaties van de spelers te volgen. Real Madrid doet natuurlijk niet alleen onderzoek naar één speler in Tierney, maar Real Madrid heeft verschillende Arsenal-spelers, waaronder Saka en Tierney, nauwlettend gevolgd. Verandert het dan voetbalshirts outlet ? Dit is nog steeds onbekend en de bekende scout van Real Madrid, Juni Calafate, nam het spel van Tierney persoonlijk onder de loep. Real Madrid is klaar om Tierney £ 50 miljoen te bieden.

De Schotse ster Pat Nevin prees Tierney als Liverpool-verdediger Robertson. Nevin zei dat zelfs als Tierney naar Real Madrid gaat, er geen aanpassingsproblemen zullen zijn.

Robertson is een fantastische vleugelspeler en ik wil Robertson niet bekritiseren als ik zeg dat Tierney de betere speler van de twee is. Natuurlijk, of Tierney's Real Madrid voetbalshirt wishful thinking is. Dit is waarschijnlijk de eerste keer sinds Dalglish en Souness in de jaren tachtig dat er twee Schotten in het beste team spelen. "