Trener Manchester Uniteda Solskjaer zaboravio je svoju prednost

Trener Manchester Uniteda Solskjaer zaboravio je svoju prednost

Trener Manchester Uniteda Solskjaer zaboravio je svoju prednost. Prošle sezone predvodio je tim crvenog nogometni dres do viceprvaka Premier lige.

Od početka nove sezone, fokus navijačke rasprave pomaknuo se s igrača na glavnog trenera. Bilo u Premier ligi ili La Ligi, momčad je službeno objavila novog trenera. Tottenham Hotspur je otpustio bivšeg trenera Nunna i dočekao Antonija Contea, FC Barcelona je otpustila bivšeg trenera Ronalda Koemana i dočekala Xavija. Sada je Manchester United postao fokus svačije trenerske promjene.

Manchester United napravio je mnogo promjena u ovogodišnjem izvansezoni. Predstavili su Sancha iz Dortmunda, Rafaela Varanea iz Real Madrida i Cristiana Ronalda iz Juventusa. Glavna svrha momčadi bila je vrlo jasna, odnosno osvojiti ligaško prvenstvo i konkurirati za Ligu prvaka. Čak i da su ova tri potpisnika nosila Manchester United dres, nisu mogli ispuniti očekivanja navijača. Manchester United je izgubio od Liverpoola 0-5, a sada je izgubio od Manchester Cityja 0-2. Ne mogu svi vidjeti zamah koji je trener Solskjaer doveo Manchester United u natjecanje s Manchester Cityjem za naslov prvaka u Premier ligi prošle sezone. Njegova momčad ne samo da je izgubila svoje protivnike u igri, već je izgubila i od trenerske sposobnosti Josea Guardiole i Jurgena Kloppa.