Colorado Avalanche forlænger sejrsrækken til 19

Colorado Avalanche forlænger sejrsrækken til 19

Colorado Avalanche spelade bra mot Dallas Stars på American Airlines Center. Colorado Avalanche hade också en fantastisk säsong och slutade tvåa i Eastern Conference bakom Pittsburgh Penguins. Därför har de i den här matchen mot Dallas Stars absolut styrka att slå varandra, och spelarna i Billiga NHL Tröjor levde upp till sina förväntningar och besegrade framgångsrikt Dallas Stars med 4-0.

Som ett starkt lag är offensiv deras mål nr 1, vilket ger Colorado Avalanche en 1-0-ledning på 5:31 under den första kvarten. Detta kommer inte att vara deras första mål, och det är inte heller deras enda mål Mål för mål, Nazem Kadri gjorde 2-0 vid 11:51, varefter de fortsatte att utöka ledningen med varje mål från Nicolas Aube-Kubel och Landeskog i Colorado Avalanche Tröja att stänga matchen till 4-0.

I slutet av matchen besegrade Colorado Avalanche Dallas Stars med 4-0 och förlängde sin segersvit med 19 matcher. Detta var en perfekt match för Colorado Avalanche, som framgångsrikt höll nollan och vann den slutliga segern.